Sisältöön »
 
-dsc0191734583782.jpg
 

Ajankohtaista

01.12.2021

Wallaton kasvaa entisestään Etelä-Pohjanmaalla. Yrityskaupalla vastataan kysynnän voimakkaaseen kasvuun.

Wallaton Oy on ostanut Seinäjoen, Ilmajoen, Kurikan ja Porin alueilla toimivan Luoksen liiketoiminnan. Yritys tarjoaa kotihoitoa vanhuksille, vammaisille, omaishoitajille ja lapsiperheille. Luoksen palveluksessa on noin 20 hoitajaa, joista osa työskentelee osa-aikaisesti.

Kaupan myötä Wallaton vahvistaa palveluitansa Etelä-Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Wallattomalla on ollut Seinäjoella palveluita vuodesta 2019 lähtien. Satakunnassa Wallaton aloitti toimintansa aikaisemmin tänä vuonna.

– Seinäjoki on ollut Wallatoman nopeimmin kasvava alue. Kaupan ansiosta me pystymme vastaamaan paremmin suureen kysyntään ja saamme Wallatoman riveihin hyviä ammattilaisia, toteaa Wallatoman perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jaana Lähteenkorva.

– Aloitimme Seinäjoella samaan aikaan, kun yrittäjä Mirka Ylenius perusti Luoksen. Olemme siis kulkeneet rintarinnan, myös tukeneet ja sparranneet toisiamme. Meillä on myös aidosti yhteinen arvopohja. Olen yllättynyt, mutta iloinen, että yhteistyö konkretisoitui näin nopeasti.

Wallattomalla on toimintaa nyt Forssan seudulla, Porvoon seudulla, Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa, Iisalmessa, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Kotkassa ja Helsingissä – yhteensä 18 paikkakunnalla.

Yrittäjyys tuo pysyvyyttä ja tyytyväisyyttä

Hoitopalveluja kotiin tuovan Wallattoman tehtävänä on taata, että jokainen saisi elää omassa kodissaan oman näköistä ja arvokasta elämää. Perusarvoina kotiin tuotavissa hoivapalveluissa on tutut hoitajat, kiireettömyys ja laatu.

Wallaton tarjoaa hoiva-ammattilaisille mahdollisuuden työskennellä yrittäjänä tai työntekijänä. Yrittäjäpohjainen toimintamalli tuo pysyvyyttä ja helpottaa rekrytointia.

– Yrittäjänä Wallatoman tekijät saavat mahdollisuuden päättää omista työajoista, siitä kuinka paljona työtä haluavat tehdä ja eväät myös huomattavasti parempiin ansioihin. Wallaton tarjoaa yrittäjille hartiat, tuen ja verkoston onnistua yrittäjyydessä, Wallattoman toimitusjohtaja Pia Nurme kertoo.

Hoitohenkilökunnan tyytyväisyyttä lisää myös mahdollisuus tehdä työnsä hyvin ja kokea onnistuvansa työssään. 

– Sanomattakin on selvää, että hyvä työpaikka tuottaa parasta myös asiakkaalle. Työssään viihtyvät ja onnistuvat hoitajat pitävät huolta tyytyväisistä vanhuksista.

Wallaton on hoitoalan ammattilaisten vuonna 2017 käynnistämä, perustajiensa omistama ja valtakunnallisesti toimiva hoivapalveluyritys. Se syntyi visiosta ja tarpeesta kehittää kotihoidon ja ikääntyneiden hoidon palveluja. Wallaton tarjoaa mahdollisuuden tehdä hoitotyötä ja kehittää omaa ammattitaitoaan palkkasuhteessa tai yrittäjänä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pia Nurme, Wallaton Oy
puhelin 040 178 9922

palvelujohtaja Jaana Lähteenkorva
puhelin 040 831 6380

toimitusjohtaja Mirka Ylenius
puhelin 044 0220 975, Luokse