Wallaton-yrittäjäksi

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.

Luomme yrittämisellesi helpot rakenteet, innostavan esimerkin ja taloudellisen menestymisen mahdollisuudet. Tarjoamme valmiin konseptin, tuen markkinointiin, viestintään ja taloushallintoon sekä innostavan yrittäjäyhteisön. Voit itse määritellä työaikasi ja työtuntisi.

Wallaton aloitti toimintansa elokuussa 2017, hoitoalan kokeneiden ammattilaisten käynnistämänä. Se toi yhteen osaajia tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa, huolenpitoa ja kotipalveluita ikääntyville. Verkostossamme saat tehdä arvojesi mukaista työtä, mainiossa tiimissä, omaa ammattitaitoasi täysin hyödyntäen ja uutta oppien.

Olemme sinulle myös tukiverkosto. Koulutamme ja  tsemppaamme elämänmuutoksissa ja urapolulla. Hyödynnämme toistemme vahvuuksia ja kunnioitamme erilaisuutta ja moninaisuutta.

Keräämme työyhteisöistä Suomesta ja maailmalta parhaat käytännöt ja toimintatavat, ja otamme ne käyttöön. Seuraamme ja tuotamme alan tutkimusta.

Tahdomme olla innostavana esimerkkinä luomassa uutta hoitotyön kulttuuria, jossa ennaltaehkäisevä ja kuntouttava työ saa ansaitsemansa arvostuksen. Se luo myös säästöjä ja kustannustehokkuutta – ja mittaamatonta hyvinvointia.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä palvelujohtaja Jaana Lähteenkorvaan, jaana.lahteenkorva@wallaton.fi, puh. 040 8316380 tai
toimitusjohtaja Pia Nurmeen, pia.nurme@wallaton.fi, puh. 040 178 9922 tai täytä oheinen yhteydenottolomake.

Wallaton-yrittäjäksi

  • Kerro itsestäsi ja miksi kiinnostuit Wallaton yrittämisestä.

Palveluksessasi
Wallaton Oy
Ikääntymisen uusi aikakausi

Y: 2804290-7

Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa

Palvelujohtaja
Jaana Lähteenkorva
p. 040 8316380

Toimitusjohtaja
Pia Nurme
p. 040 178 9922

 

 

 

 

 

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Lue lisää