Tapamme toimia

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää sydämen, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi ja omaisesi kotiin, olipa kyse lääkäristä, hoitajasta, omenapuun oksia harventavasta puutarhurista, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Otamme kopin asiakkaan tarpeista ja asioista kokonaisvaltaisesti. Olemme tiimi omaisten ja läheisten kanssa, jotta lähimmäisesi saa parasta hoitoa.

Ammattilaisten hoitoketju on meillä saumaton.  Asiakkaan sairastuessa voimme järjestää hoitopalvelut kotiin – niin lääkärin, näytteenotot kuin lääkehoidon.

Koska alueellasi sinua palvelevat samoina pysyvät hoitajat, pystyvät he ennakoiden puuttumaan ja havainnoimaan muutokset asiakkaansa voinnissa ja oikea-aikaisesti tarjoamaan apua. Jos ikääntyneen vointi huononee, pystymme nopeasti järjestämään ammattilaisten hoidon kotiin.

Esimerkiksi muistisairauden alkuvaiheen hoidossa, sanoitamme keskustelua muistisairaan ja hänen omaistensa välillä, jotta yhteys säilyy sairauden tuomista muutoksista huolimatta. Annamme omaisille tukea ja välineitä ymmärtää ja hyväksyä ikääntyneen tilanne.

Hoitotyöskentelymme on avointa ja läpinäkyvää. Siksi omaiset pääsevät seuraamaan kotikäyntejämme digitaalisesti. Kaikki teknologisten ratkaisujen tuottama tieto on sovitusti myös omaisten saatavissa.

Hyödynnämme laajasti digitaalisia palveluja hoivatyön tukena. Näin tiedät, että sinä tai läheisesi saa parasta mahdollista hoitoa, ympäri vuorokauden.

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Wallaton Oy:lle valtionavustusta Wallaton Oy:n liiketoiminnan prosessien kehittämishankkeeseen. 

Kenelle?

Palvelumme sopivat kaikille, jotka kokevat turvattomuutta, yksinäisyyttä ja avuntarvetta – iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit tilata palveluita joko itsellesi tai lähimmäisellesi.

Hinnoittelumme

Palveluhinnoittelumme on alueellista. Kotitalousvähennyksen ansiosta kaikilla on varaa palveluihimme. Neuvomme myös mielellämme avustusten ja tukien hakemisessa.

Forssan seudun hinnasto ja Porvoon seudun hinnasto

 

Visiomme

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti.

Työmme tuloksia näemme joka päivä pienissä ja suurissa asioissa:
Vanhuksen hymyssä, kun tutulla hoitajalla on aikaa pysähtyä ja lämpöä ymmärtää hänen kysymyksiään ja huoliaan.

Omaisen tyytyväisyydessä, kun hän tietää voivansa luottaa ja nähdä rakkaan läheisensä saavan maailman parasta hoitoa. Silloinkin, kun ei itse etäisyyden takia pääse paikalle.

Hoitajan ilossa, kun hän saa tehdä arvojensa mukaista työtä, mainiossa tiimissä, omaa ammattitaitoaan täysin hyödyntäen ja uutta oppien.

Meidän tehtävämme on tuottaa onnellisuutta, onnistua yhdessä ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme. Yrittäjiemme pitkän kokemuksemme ansiosta olemme koonneet Wallattomaan parhaat käytännöt, joita jatkuvasti edelleen kehitämme. Hyödynnämme myös digitaalisten apuvälineiden parasta antia.

Teemme tiivistä yhteistyötä päättäjien, yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta parhaasta mahdollisesta hoidosta tulee totta kaikille ikääntyville ja apua tarvitseville. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme, koulutamme ja kannustamme henkilöstöämme. Ennakoimme, toimimme ja olemme aina läsnä.

Yritys

Wallaton on hoitoalan ammattilaisten vuonna 2017 käynnistämä, perustajiensa omistama ja valtakunnallisesti toimiva hoivapalveluyritys.

Se syntyi näystä ja tarpeesta kehittää niin kotihoidon kuin ikääntyneiden hoidon palveluja.

Meillä on visio Suomesta, jossa on turvallista ja ilo ikääntyä, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Verkostomme yrittäjille tarjoamme työyhteisön, jossa omaa ammattitaitoa saa jatkuvasti kehittää, parhaaksi testattujen hoitokäytäntöjen ja osaajien kanssa.

Ensimmäinen Wallaton toimipiste käynnistyi Forssassa elokuussa 2017, ja verkosto laajenee jatkuvasti uusien yrittäjien tullessa mukaan toimintaan. Rakennamme yhdessä vanhenemisen arjen iloa ja kotihoidon uutta aikakautta.

Jaana Lähteenkorva, palvelujohtaja:

“Minua Wallattomassa inspiroivat haasteet sekä vahva halu löytää uusia toimintamalleja hoivatyöhön ja onnistua niiden viemisessä käytäntöön. Wallattomassa me haluamme yhdistää ihmissydämen, parhaan asiakaskokemuksen ja teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Yli 20 vuoden kokemukseni vanhustyössä on vahvistanut ymmärrystä, että kaikki hyvä lähtee hyvinvoivista hoitajista. Se antaa ilon ja voiman olla ihminen ihmiselle.  Siksi minulle tuottaa erityistä iloa nähdä hoitajiemme toimivan siten kuin toivoisi itsensäkin tulevan hoidetuksi – se on vahva lähimmäisenrakkauden ele.”

Wallaton yrittäjät

Wallaton -yrittäjät  Forssan ja Porvoon seudulla. Ota yhteyttä ja varaa maksuton tutustumiskäynti!
Kirsi, p. 050 553 7930, kirsi.uusimaki@wallaton.fi

Kirsi Uusimäki, sairaanhoitaja AMK, muistikoordinaattori:

”Valmistuessani sairaanhoitajaksi tunsin vanhanaikaisesti sanottuna löytäneeni kutsumusammatin, niin omalta ja oikealta tämä työ on alusta saakka tuntunut.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat ikäihmiset ja muistisairauksia sairastavat, ja tämä kiinnostus on ohjannut uraani sairaanhoitajana. Olen johdonmukaisesti hankkinut lisätietoa ja taitoa muistisairauksista, niiden hoitamisesta ja erityisesti siitä miten tukea, hoitaa ja auttaa muistisairaita ja heidän läheisiään.

Olen kouluttautunut muistikoordinaattoriksi ja toiminut reilut 10 vuotta muistihoitajan erittäin vaativassa ja monipuolisessa tehtävässä. Nyt tuli hetki lähteä etsimään uusia haasteita ja käyttämään osaamistani uusissa tehtävissä.

Yrittäjäksi lähteminen Wallattomaan tuntui oikealta ratkaisulta koska Wallattoman toiminnan arvot, joissa korostuu asiakas, läsnäolo ja kokonaisvaltaisuus, ovat lähellä omaa näkemystäni. Haluan toimia asiakkaan ehdoilla kokonaisvaltaisesti auttamalla ja tukemalla niissä asioissa, joissa asiakas tarvitsee apua ja etsimällä ratkaisua heidän ongelmiinsa, jotta heidän haluamansa omannäköinen elämä toteutuu edelleenkin.”

Kati Järvinen, sairaanhoitaja :

”Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt alalla yli 15-vuotta. Työni olen aina tehnyt lämmöllä ja suurella sydämellä.
Wallatoman tulevaisuuden visio ja arvomaailma kohtaavat ajatuksieni kanssa hyvästä hoidosta, ja halusin lähteä mukaan.

Hoitotyössä usein aika on kortilla, mikä aiheuttaa palvelun heikkenemistä ja hoitajille myös riittämättömyyden tunnetta, jopa loppuunpalamista.
Wallattomassa räätälöimme itse työvuoromme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin paljon aikaa kun he sitä tarvitsevat. Olemme läsnä ja autamme parhaamme mukaan kaikissa arjen askareissa.

Wallattomassa on intoa ja halua kehittää hoitotyötä. Olen ilolla osa tätä joukkuetta.”

Susanne Nyblom, sairaanhoitaja, kätilö:

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja kätilö. Minulla on pitkä kokemus sairaanhoidosta, vanhustenhuollosta, psykiatrisesta hoidosta sekä kehitysvammahuollosta. Haluan antaa asiakkailleni aikaa, laatua ja tuoda kotiin sitä apua, jota asiakas haluaa ja tarvitsee. Kätilönä voin myös tarjota kotikäyntinä ohjausta ja neuvontaa raskaana oleville ja synnyttäneille.

Till utbildningen är jag sjukskötare och har långvarig erfarenhet inom sjukvården, åldringsvården, psykiatriska sjukvården och vård av utvecklingshämmade. Jag vill erbjuda kunderna tid, kvalitet och i samspråk uppbyggd service i hemmet. Som barnmorska kan jag även erbjuda rådgivande service i hemmet för gravida kvinnor och nyligen förlösta.

Palveluksessasi
Wallaton Oy
Ikääntymisen uusi aikakausi

Y: 2804290-7

Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa

Palvelujohtaja
Jaana Lähteenkorva
p. 040 8316380

Toimitusjohtaja
Pia Nurme
p. 040 178 9922

 

 

 

 

 

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Lue lisää