Hoivakäynnit

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan. Meille jokainen asiakas on ainutkertainen ja siksi jokainen hoivakäyntimmekin on erilainen. Se mitoitetaan aina palvelemaan asiakkaan juuri sen hetkisiä tarpeita ja elämäntilannetta.

Hoivakäynnit voivat sisältää arjen askareita – puuronlämmityksestä kahvinkeittoon, apua peseytymiseen tai kodin siistimiseen. Joskus tärkeintä asiakkaalle on vain tulla kuulluksi ja kohdatuksi, istua vieressä ja jutella arjen asioita. Usein käynteihin sisältyy myös perusterveydenhoitoa, kuten lääkityksestä huolehtimista, verinäytteiden ottoa tai haavanhoitoa. Myös kuntoutuspalvelut kuuluvat hoivakäyntien perustarjontaan.

Hoivakäyntejä voi olla useampi päivässä – tai vaikka vain kerran viikossa tai jopa harvemmin. Asiakkaalle sopivasta rytmistä sovimme yhteisesti palvelukartoituksessa. Käyntejä voi joustavasti nopeasti lisätä tai vähentää, kun asiakkaan tarpeet muuttuvat.

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu. Tuttu hoitaja kykenee nopeasti huomaamaan  ja reagoimaan pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme. Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Digitaaliset hoivapalvelut

Olemme poimineet digitaalisten palvelujen tarjonnasta parhaat ja käyttäjäystävällisimmät tukemaan sinun tai läheisesi hyvää arkea sekä mahdollistamaan hoidon oikea-aikaisuuden.

Digipalvelujen hyödyt:

 • Kaikki olennainen tieto asiakkaasta voidaan koota yhteen eri tietolähteistä.
 • Käytössämme on aina reaaliaikainen tieto asiakkaan voinnista.
 • Vivago-seurannan ansiosta voimme seurata asiakkaan vireystilaa ja säädellä hoidon ja palvelutarpeen määrää joustavasti sen mukaan.
 • Asiakkaan tiedot tallentuvat digitaalisesti käyntien yhteydessä. Siksi hoivakäynnin aika ei kulu paperien täyttämiseen vaan säästyy kaikkein tärkeimpään: asiakkaan hoitamiseen, kuulemiseen ja läsnäoloon hänen kanssaan.
 • Teknologia lisää hoidon avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Esimerkiksi toisella paikkakunnalla tai jopa toisessa maassa asuvana etälähimmäisenä ja palvelujen ostajana voit reaaliaikaisesti seurata omaisesi vointia ja hoitajamme käyntejä hänen luonaan, kameran avulla suoraan omalta tietokoneeltasi tai puhelimesta ja osallistumaan suoraan hoitokeskusteluun.
 • Digitaaliset palvelumme rakentavat kestävää tulevaisuutta. Niiden valinnassa huomioimme niin korkeat ympäristö- kuin eettiset vaatimukset.
Nursebuddy
Nursebuddy on Wallaton-tiimin toiminnan ohjausjärjestelmä, joka tallentaa digitaalisesti asiakastiedot, hoivakäyntien raportit ja tehdyt toimenpiteet.  Se helpottaa yhteydenpitoa hoitotiimin, asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Nursebuddy tehostaa raportointia niin, että hoitoaika voidaan käyttää täysimääräisesti asiakkaan henkilökohtaiseen huomioimiseen.

Vivago
Hyvinvointiranneke Vivago seuraa asiakkaan aktiivisuutta ja liikkumista ja rakentaa niistä digitaalisen hyvinvointi- ja aktiivisuusraportin. Se myös hälyttää automaattisesti poikkeamista esimerkiksi asiakkaan vireystilassa.

Tiedustelut: Pauliina Mero puh: 045 625 8584

Tarjoamme digitaaliseen aktiivisuusrannekkeen ilmaiseksi käyttöönne kahdeksi viikoksi, ja teemme sen tulosten perusteella arjen määrittelyn teille sopivista palveluista.

Tukipalvelut

Wallattomasta saat itsellesi ja läheisellesi arjen ja kodin palvelut, yhden luukun periaatteella. Voit tilata kauttamme ammattitaitoiset luottotekijät ja palvelut. Toimitamme ne suoraan kotiovelle tai toivomaasi osoitteeseen, ja teemme tarvittaessa näistä tarvekartoituksen.

Yhteistyöverkostostamme löydät esimerkiksi

 • siivoojat ja talonmiespalvelut
 • piha- ja puutarhapalvelut
 • hierontapalvelut
 • kauneudenhoitopalveltu
 • kampaamo- ja parturipalvelut
 • kuntoutus- ja fysioterapiapalvelut
 • pukeutumispalvelut

Kauttamme saat tilattua myös liikkumisen apuvälineitä helpottamaan arkea.
Näitä ovat esimerkiksi

 • tukikaiteet ja tuki-istuimet
 • rollaattorit
 • pyörätuolit
 • muut kodin apuvälineet

Päivätoiminta

Päivätoimintamme tärkein tavoite on luoda kohtaamisen, mukavan yhdessäolon ja tekemisen hetkiä asiakkaillemme, jotta kukaan ei jää yksin. Wallattoman päivätoiminnalla on myös vahva kuntouttava, kuntoa ylläpitävä ja mieltä aktivoiva vaikutus. Kukin asiakas voi osallistua oman jaksamisensa mukaisesti.

Päivätoimintaryhmissä nautimme porukalla maittavan aterian ja päiväkahvit. Juhlistamme yhdessä tärkeitä juhlapäiviä, kuten pääsiäisen, itsenäisyysjuhlat ja joulujuhlat – asiakkaiden syntymäpäiviä tai nimipäiviä unohtamatta.

Toimintaa täydentävät vierailevat esiintyjät, tanssitunnit, teatteriretket, leipominen ja puutarhanhoito yhdessä tai vaikkapa taideterapiatuokiot. Päivätoiminnan suunnitelussa otamme asiakkaiden toiveet huomioon.

Wallaton hoitaa kuljetukset päivätoimintaryhmiin ja takaisin. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden osallistua päivätoimintaryhmiin virtuaalisesti, kotoa käsin.

Palveluksessasi
Wallaton Oy
Ikääntymisen uusi aikakausi

Y: 2804290-7

Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa

Palvelujohtaja
Jaana Lähteenkorva
p. 040 8316380

Toimitusjohtaja
Pia Nurme
p. 040 178 9922

 

 

 

 

 

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Lue lisää