Sisältöön »
 
-dsc06801124404773.jpg
 

Ammattitaitoisia hoitajia äkillisiin tai pitkäaikaisiin resurssitarpeisiin

Hoitajavuokrauspalvelumme tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun äkilliseen ja/tai pidempiaikaiseen henkilöstön resurssointiin. Hoitajapoolimme ammattitaitoiset ja luotettavat hoitajat ovat 24/7 saavutettavissa joustavan vuorovarausjärjestelmämme kautta.

Hoitajavuokrauksessa Wallaton Oy vastaa työnantajavelvoitteista, työsuhteesta ja henkilöriskien ennakoinnista. Työntekijän työtä johtaa asiakasorganisaatio oman työkulttuurinsa mukaisesti.

Palvelemme sekä julkista että yksityistä sektoria.

Yhteistyöstä sopiminen
Wallaton Oy ja tilaava asiakas solmivat yhteistyösopimuksen. Tämän jälkeen palvelumme on välittömästi asiakkaan               käytettävissä.

Laatu- ja ammattitaitotakuu
Varmistamme aina kaikkien työntekijöiden osaamisen, luvat ja taustat ennen työsuhteen aloittamista.

Nopea ja vaivaton tilauskäytäntö
Teet meille resursssitilauksen ja työvuoro tarpeesi julkaistaan mobiilissa vuorovarausjärjestelmässä. Tämän jälkeen vuoro on välittömästi hoitajapoolimme varattavissa ja sopiva tarpeisiinne sopiva työntekijä on nopeasti käytettävissänne.

Maksat vain toteutuneista työtunneista
Palvelumme on riskitön ja laskutamme vain toteutuneista työtunneista yhdessä sovitun laskutussyklin mukaisesti.

Hoidamme puolestasi koko työsuhteen elinkaareen liittyvät asiat kuten rekrytoinnin, palkanmaksun ja siihen liittyvät, työnantajavelvoitteet (lakisääteiset työeläke- ja eläkevakuutusmaksut, vakuutukset sekä sairausajan palkanmaksun)

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Liiketoimintajohtaja
Kirsi Holmgren
kirsi.holmgren @ wallaton.fi
puhelin 041 318 1314