Sisältöön »
 
-dsc0326.jpg
 

Wallaton näyttää suuntaa hyvinvointipalvelujen innovatiivisessa tuottamisessa

Maailma ja toimintaympäristöt muuttuvat nopeasti - palvelujen on muututtava mukana. Haluamme tehdä hyvinvoinnista arkipäivää, haluamme antaa kaikille mahdollisuden saada palvelut helposti ja lähellä. Olemmekin kehittäneet uusia palveluja ja uusia tapoja saada palvelua. Tästä esimerkkinä sairaanhoitopalvelut apteekissa ja verinäytteet kotona. Matalan kynnyksen palvelu on myös hoitajavuokrauspalvelumme, joka palvelee niin hyvinvointialan toimijoita kuin alan ammattilaisia. Kun työntekijälle annetaan mahdollisuus tehdä työtä juuri sen verran kuin haluaa ja silloin kun haluaa, saadaan aikaan paras tyytyväisyys.

Saammeko olla kumppanisi hyvinvointipalvelujen asiakaslähtöisessä tuottamisessa? Tutustu palvelukonsepteihimme ja ota yhteyttä!

 

Tule meille töihin - meillä voit tehdä työtä joustavasti

Toiselle sopii yrittäjyys, toiselle keikkatyö.  Jokaisen panos on kuitenkin yhtä tärkeä. Wallaton haluaa olla suunnannäyttäjä myös työntekemisen joustavuudessa. Meillä työntekijä voi itse määritellä työsuhteensa. Wallattomalla on mahdollista sitoutua vakituiseen työsuhteeseen, tehdä keikkatöitä tai ryhtyä yrittäjäksi.

Meillä työskentelee osaava joukko sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Wallaton arvostaa jokaisen työpanosta – me tiedämme hyvän palvelun lähtevän hyvinvoivista työntekijöistä.

Hae meille töihin!