Palvelupisteet

Kotihoitoyritys Wallaton Oy vahvistaa osaamistaan ja laajenee Uudellemaalle

MEDIATIEDOTE 26.4.2019

 

Kotihoitoyritys Wallaton Oy on kutsunut osakkaikseen TtM, MBA Pia Nurmeen ja fysioterapeutti Pauliina Meron.

Pia Nurme on aiemmin työskennellyt Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajana sekä Stella Kotipalvelut Oy:n terveyspalveluiden liiketoimintajohtajana.

Pauliina Merolla on pitkä työkokemus sekä yksityisen ja julkisen palvelun kotikuntoutuksesta.

”Pia Nurme tuo kokemuksellaan ja persoonallaan yritykseemme uutta osaamista kotihoidon palveluiden laadun kehittämiseen sekä liiketoiminnan laajentamiseen”, toteaa Wallattoman Jaana Lähteenkorva.

”Tunnen julkisen ja yksityisen kotihoidon toiminnan ja sen haasteet enemmän kuin hyvin. Wallattoman toimintamallissa on kaikki se, mitä hyvän ja laadukkaan kotihoidon tulee olla. Tässä toteutuu asiakkaille annettu palvelulupaus, ja ammatinharjoittajina toimivat hoitajat takaavat hyvän hoitoyön laadun ja mikä tärkeintä aito omahoitajuus toteutuu”, kertoo Pia Nurme.

”Pauliina Meron näkemys ja kokemus kotikuntoutuksesta tuo Wallattomaan osaamista, joka mahdollistaa asiakkaiden kokonaishoidon toteuttamisen uudella tapaa”, jatkaa Jaana Lähteenkorva.

”Kokemukseni perusteella voin todeta, että mallimme on aidosti vaikuttavaa asiakkaille sekä mielekästä hoitajille. Arjessa kuntoutus on luonnollinen osa kotikäyntejä ”, iloitsee Pauliina Mero.

”Näiden rekrytointien myötä laajennamme toimintaamme luontevasti Uudellemaalle ja iloitsen jo nyt siitä mielenkiinnosta, jota yrityksemme toimintamalli on herättänyt. Olemme valmiita muuttamaan toimialaa”, toteaa Jaana Lähteenkorva.

Lisätietoja:
Jaana Lähteenkorva puh: 040 831 6380
Pia Nurme puh: 040 178 9922
Pauliina Mero puh: 045 625 8584


Toimimme tulevaisuudessa valtakunnallisesti koko Suomessa, ja yrittäjäverkostomme kasvaa.

Kysy lisää palvelutarjonnastamme alueellasi palvelujohtaja Jaana Lähteenkorvalta, yhteystiedot: jaana.lahteenkorva@wallaton.fi, puh. 040 8316380.

Palveluksessasi
Wallaton Oy
Ikääntymisen uusi aikakausi

Y: 2804290-7

Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa

Palvelujohtaja
Jaana Lähteenkorva
p. 040 8316380

Toimitusjohtaja
Pia Nurme
p. 040 178 9922

 

 

 

 

 

 

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Lue lisää