Sisältöön »
 
-dsc05272056361362.jpg
 

Työntekijä, yrittäjä tai keikkatyöläinen - meillä voit tehdä työtä haluamallasi tavalla

Toiselle sopii yrittäjyys, toiselle keikkatyö. Jokaisen panos on kuitenkin yhtä tärkeä. Wallaton haluaa olla suunnannäyttäjä myös työntekemisen joustavuudessa.

Meillä työntekijä voi itse määritellä työsuhteensa. Wallattomalla on mahdollista sitoutua vakituiseen työsuhteeseen, tehdä keikkatöitä tai ryhtyä yrittäjäksi. Olipa työsuhteesi millainen tahansa, olet osa oman alueesi tiimiä ja saat työhösi vahvan kollegiaalisen tuen.

Meillä työskentelee osaava joukko sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Näiden rautaisten ammattilaisten avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monenlaista osaamista ja ensiluokkaista hoivapalvelua. Wallaton arvostaa jokaisen työpanosta – me tiedämme hyvän palvelun lähtevän hyvinvoivista työntekijöistä.

Koetko kuuluvasi wallattomaan joukkoon, jossa kohtaa laatu, hoitotyön arvostus ja inhimilliset arvot? Varaa aika, niin me otamme sinuun yhteyttä!

Hoitajavuokrauksen työntekijöiden ajanvaraus

Yrittäjyys ja työn tekeminen

Suomessa on jo useamman vuoden käyty keskusteluja ja tehty skenaarioita siitä, että yrittäjyys työn tekemisen muotona kasvaa. Jotkut ennustavat, että tulevaisuudessa kaikki ovat tavalla tai toisella yrittäjiä.

Yrittäjyyteen kuuluu – erityisesti hoiva-alan yrittäjyyteen – myös paljon byrokratiaa ja säätelyä. Se luonnollisesti vähentää yrittäjänä toimimisen houkuttelevuutta.

Byrokratian minimoiminen on huomioitu erilaisissa kevytyrittäjyysmalleissa. Vähän samanlaista yrittäjyyden mallia tarjoamme me Wallattomassa omille yrittäjillemme.

Annamme mahdollisuuden päättää omista työajoista, siitä kuinka paljon työtä haluaa tehdä ja eväät myös huomattavasti parempiin ansioihin.

Samalla tarjoamme hartiat, tuen ja verkoston onnistua omassa yrittäjyydessä. Huolehdimme byrokratiasta ja tarjoamme yrittäjille mahdollisuuden myös ansaittuihin vapaapäiviin ja lomaan.

Yrittämisen ei tarvitse olla pään lyömistä seinään ja taistelua paperiviidakossa. Yrittäjyyden ei tarvitse olla myöskään piiputtamista ja tolkuttoman pitkiä päiviä. Hyvästä yrittäjyyden mallista ja verkostosta hyötyvät kaikki – myös asiakas – se, jota varten me olemme olemassa.

Kiinnostaako yrittäjyys tai työsuhde Wallattomassa?

 


 
 

Kiinnostaako yrittäjyys tai työsuhde Wallattomassa?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään hoitajavuokrauksen kautta, varaa aika haastatteluun täältä.

 


Olen kiinnostunut *
 
 


Jätä tämä tyhjäksi