Sisältöön »
 
-dsc04181699242729.jpg
 

Vammaisten kotihoito

Kotihoito koostuu palveluista, jotka voivat parantaa elämänlaatua, tuoda turvaa ja auttaa vammaista ja vammautunutta asumaan omassa kodissaan. Yleensä kotihoito räätälöidään yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja se voi olla niinkin yksinkertaista, kuin vierailu asiakkaan luona kotona, lukemassa kirjaa tai vaikka ulkoilemassa yhdessä.

Kotihoito kattaa ja pitää sisällään laajasti monia erilaisia tehtäviä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet sen tuovan monia positiivisia hyötyjä, kun vammainen saa apua, hoivaa ja kumppanuutta luoksensa kotiin. Kotihoito auttaa vammaisia pysymään itsenäisinä ja nauttimaan elämästään ja jopa pysymään terveempinä ja paremmassa kunnossa. Omaisille se tuo mielenrauhaa ja mahdollisuuden hengähtää.

Tuttujen hoitajien kanssa syntyy luottamuksellinen suhde, jonka ansiosta pelot ja siitä johtuva häiriökäyttäytyminen vähenevät.

 

Tiesitkö, että saat hoivapalveluista kotitalousvähennystä?

Voit hakea hoiva- ja hoitotyöstä kotitalousvähennystä. Saat kotitalousvähennystä myös ostaessasi palveluita vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Kotitalousvähennystä on mahdollista saada vuodessa enintään 3500 euroa veronmaksajaa kohden.

Kysy meiltä lisää!