Sisältöön »
 
-dsc04781861906166.jpg
 

Omaishoidon tuki - järjestämme vapaata omaishoitajalle

Omaishoitajat tekevät tärkeää ja sitovaa työtä oman läheisensä kokopäiväisinä hoitajina. Laki omaishoidon tuesta takaa, että omaishoitajat pääsevät välillä pitämään vapaata, hoitamaan omia asioitaan ja ennen kaikkea voivat pitää huolta omasta jaksamisestaan.

Ikääntyneen omaishoitajan vapaiden järjestämiseen on tarjolla helpotusta. Omaishoidon vapaiden suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu niin omaishoitajan kuin itse hoidettavankin vaihtelevat tarpeet ja toiveet. Hoitaja käy tarvittaessa esittäytymässä asiakkaalle jo ennen ensimmäistä sijaistamista, jotta asiakas saa erityisen varmuuden omaishoidon vapaan sijaisen sopivuudesta. Tällöin omaishoitaja voi viettää ansaitun vapaan turvallisin ja rauhallisin mielin, kun tietää etukäteen, kuka sijaisena toimii.

 

Tiesitkö, että Wallattomalta saat kiireettömiä 
hoivapalveluja kotiin?

Tarjoamme hoivapalveluita vanhuksille, vammaisille ja lapsiperheille – kaikille, jotka tarvitsevat turvaa ja apua arkeen. Järjestämme myös vapaapäiviä omaishoitajille. Palvelumme on kotihoitoa, hoitajamme tulevat kotiisi auttamaan päivittäisissä askareissa ja sairaanhoitoa vaativissa asioissa.

Ota meihin yhteyttä!