Sisältöön »
 
-dsc0058-palautettu416036387.jpg
 

Kiireettömät hoivapalvelut kotiin

Varaa aika 

Saammeko pitää sinusta tai omaisestasi huolta? Meillä on aikaa. Kiireettömät hoivapalvelumme sopivat kaikille, jotka kaipaavat turvaa, läsnäoloa ja apua arkeen. Luonasi käy aina tuttu hoitaja auttamassa haluamissasi askareissa juuri niin pitkään ja usein kuin haluat.

Tarjoamme hoivapalveluita vanhuksille, vammaisille ja lapsiperheille – kaikille, jotka tarvitsevat turvaa ja apua arkeen. Järjestämme myös vapaapäiviä omaishoitajille. Palvelumme on kotihoitoa, hoitajamme tulevat kotiisi auttamaan päivittäisissä askareissa ja sairaanhoitoa vaativissa asioissa.

Meillä on aikaa myös seurustella, muistella, pelata, lukea, ulkoilla ja vaikka tanssia. Hoidamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti arvokkaana yksilönä ja ihmisenä. Hyvän hoivan ja palvelun lähtökohtana on kiireettömyys, tutut hoitajat ja päivittäinen yhteydenpito omaisiin.

Me järjestämme myös laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut sekä erilaiset kotitalkkarin työt, kuten nurmikon leikkuut ja pienet korjaustyöt. Palvelut ovat osa hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on arvonlisäverotonta.

Ota yhteyttä

 

Tiesitkö, että saat hoivapalveluista kotitalousvähennystä?

Voit hakea hoiva- ja hoitotyöstä kotitalousvähennystä. Saat kotitalousvähennystä myös ostaessasi palveluita vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Kotitalousvähennystä on mahdollista saada vuodessa enintään 3500 euroa veronmaksajaa kohden.

Kysy meiltä lisää!