Sisältöön »
 
-dsc0680.jpg
 

Tee hoitajan työtä sen verran kuin sinulle sopii

Haluatko tehdä työtä, jossa voit vapaasti valita työvuorosi ja saat siitä kilpailukykyistä palkkaa? Ota yhteyttä ja varaa aika haastatteluun!

Sinä olet meille Tärkeä!

Wallattomalle on tärkeää, että työntekijänä voit luottaa meihin ja koet, että sinusta aidosti välitetään! Wallaton HR tiimimme palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi lähes joka päivä vuoden ympäri. Tavoitat meidät joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Haluatko monipuolistaa ja vahvistaa osaamistasi?

Wallaton Hoitajavuokrauspalvelu tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua erilaisiin terveydenhuollon yksikköihin, toimipisteisiin ja osastoihin, näin voit monipuolistaa työkokemustasi sekä osaamistasi. Lisäksi Wallaton Akatemian kautta tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi useiden kurssien avulla ja suorittaa mm. lääkehoidon lupa kursseja.

Sinä päätät oman työtahtisi ja aikataulusi!

Työntekijänämme voit itse päättää työtahtisi, kuinka paljon ja milloin haluat keikkailla. Jos olet muuttamassa uudelle paikkakunnalle, voimme mahdollisesti tarjota keikkatyötä myös uudella kotipaikkakunnallasi.

Maksamme kilpailukyistä palkkaa!

Työstä maksettava kokonaispalkka muodostuu tuntipalkasta, vuorolisistä sekä mahdollisesta kilometrikorvauksesta. Maksettava tuntipalkka sairaanhoitajalla on 25 € / tunti ja lähihoitajalla 18 -20 €/ tunti lisäksi tuntipalkan päälle maksetaan 9% lomakorvausta. 

Varaa aika, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ajanvarauskalenteri - varaa aika 15 minuutin haastatteluun tästä.
Huom! Jos vapaita aikoja ei ole tarjolla, soita numeroon 041 318 1314.

 

Hoitajavuokraus – parhaat ammattilaiset vaivattomasti

Tarjoamme hoitajavuokrauspalvelua äkillisiin, lyhyisiin ja pitkiin sijaisuuksiin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meiltä saat nopeasti luotettavat terveydenhuollon ammattilaiset helpottamaan ruuhkahuippuja tai lisäresurssiksi esimerkiksi influenssarokotuksiin.

Ota yhteyttä!